Handelsonderneming Weijmans

HW auto's

Beoordeel ons
 
Lees hieronder de ervaringen van onze klanten. We zouden het leuk vinden om ook uw beoordeling terug te lezen! 

Reviews

116 berichten op 6 pagina's
Wout Janssen
12-01-21 07:49:52
Matt heeft ons op een uitstekende manier geholpen in de zoektocht naar een auto. Snelle communicatie, kennis van zaken, betrouwbaar, meedenkend en heeft oog voor details. Al met al is het een zeer fijne zoektocht geweest, met goede service, en een uitstekend resultaat. Wij zijn zeer blij met onze auto. Bedankt Matt.
R Nievaart
09-01-21 11:04:39
Goede ervaring bij de verkoop van onze Renault Clio; afspraken goed nagekomen; vriendelijk en betrouwbaar, correcte afhandeling bij de overdracht.
Mirte Beerkens
08-12-20 11:04:38
Een maand geleden mijn eerste auto hier gekocht. Goed en eerlijk advies. Komt gemaakte afspraken na en is betrouwbaar. Hele fijne en goede service.
van Weelden
05-12-20 18:08:05
Afgelopen maand onze Suzuki Swift ingeruild voor een Kia Cee`d .
Wij zijn positief over de wijze hoe het alles verlopen is.
Paul Nijdam
09-11-20 13:54:38
Afgelopen maand Math gevraagd om een auto voor mijzelf te zoeken binnen een bepaald budget:
- goede/vlotte communicatie
- goed advies over welke type auto wel/niet
- gedegen onderzoek naar de juiste auto
- auto binnen budget en voldaan aan alle wensen
- support en flexibiliteit bij verkoop oude auto

Al met al wederom erg tevreden over de service en Math kenmerkt zich door enorme betrouwbaarheid. Top
Ria Quirynen
04-11-20 17:31:24
Wij zij zeer tevreden van de verkoop van onze wagen. Alles is correct verlopen.
Jeroen en selena Ruigrok
20-10-20 15:47:55
Afgelopen weekend mijn nieuwe seat opgehaald voor een leuke prijs
Goede en Duidelijke beschrijving en afhandeling..
Aardige man en netjes geholpen!
Karolien Huysmans
10-10-20 14:31:19
Bij de verkoop van mijn wagen werden de gemaakte afspraken prima nagekomen, ik ontving een correcte prijs en snelle, correcte afhandeling!
Robin & Sandra
03-10-20 11:53:18
Bij onze zoektocht naar een nieuwe VW Troc hebben we uiteindelijk een zoekopdracht bij Matt ingediend. Binnen een week had hij er eentje gevonden die aan al onze wensen voldeed. We konden onze huidige auto voor een goede prijs inruilen.
Bij aflevering van de auto kregen we een uitvoerige uitleg over alle opties. Matt weet waar hij over praat en dat geeft een goed en vertrouwd gevoel.
Ook voorgaande ervaringen zijn positief. Matt bedankt !!
Math Bonants
10-07-20 11:41:54
Hallo Math wij zijn zeer te vrede met onze fiat wij zijn zeer goed door jou geadviseerd de auto rijdt super en de auto was tip top in orde
???? super bedankt Math
Evert Kamminga
19-06-20 16:15:46
Begin juni bij Weijmans terecht gekomen voor een mooie Renault Twingo. Na ontzettend fijn ontvangen en uitleg over de auto een proefrit gemaakt en de auto daarna meteen gekocht.
Helaas bleek na een korte periode de airco niet koelde. Contact opgenomen met Matt Weijmans waarbij hij aangaf dit bij mijn garage te laten nakijken en we er samen wel aan uitkomen. Na reparatie weer contact opgenomen met Matt waarbij hij direct aangaf de kosten voor zijn rekening te nemen. Wat een topservice. Geen garantie en toch helemaal tegemoet komen. Dankjewel Matt.
Kim Wijers
02-06-20 23:05:02
Gister gebeld vandaag kon ik al gelijk komen kijken. Aardige man en netjes geholpen. Erg blij met mijn Citroën c1. Snelle eerlijke service! Bedankt
Ellis van Loosbroek
20-05-20 10:41:12
zaterdag gereageerd op een auto, maandag kon ik komen kijken en woensdag de auto opgehaald. Snelle, eerlijke en goede service, bedankt Matt.
M den Brok
14-05-20 15:59:00
Twee maanden geleden een tweedehands auto gekocht bij Handelsonderneming Weijmans. Ik was op zoek naar een auto met bepaalde wensen en voorwaarden. Matt heeft hierbij ontzettend goed geholpen en een passende auto kunnen vinden. Het is een bedrijf waar ze de tijd voor je nemen en je voorzien van oprecht en eerlijk advies. Prettige en snelle service, ik kan het iedereen aanraden!
Hoogendijk hfscc Swart
18-03-20 20:03:56
Zocht op internet een voertuig voor client. Kwam de fa hw tegen met mooie passende modellen.
Perfecte uitleg en perfecte auto. Exact als voorgesteld.
Voorbeeld omgang als handelaren onderling.
Top.
Marc van Hoek
17-03-20 19:44:20
Via internet zag ik een BMW 5-Serie van 17 jaar oud die te koop werd aangeboden bij HW. Na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt om de auto te bezichtigen ben ik naar Overloon gereden. Ik werd daar vriendelijk en deskundig door dhr Weijmans te woord gestaan en heb de auto voor een prima prijs kunnen kopen. Na twee weken kreeg ik helaas problemen met de motor. Ik heb hier door een vakman bij mij in de buurt naar laten kijken en helaas was er niets meer aan de motor te doen. Kapot! Het was wel duidelijk dat dit geen verborgen gebrek was. Natuurlijk baalde ik hiervan maar dit is het risico wanneer je zo’n oude auto koopt. Ondanks het feit dat dhr Weijmans duidelijk had aangeven dat de risico’s voor mij waren heb ik dhr Weijmans toch hierover gebeld. Dhr Weijmans had een luisterend oor en gaf aan dat hij het erg vervelend vond. Toen dhr Weijmans aangaf mij voor een gedeelte financieel tegemoet te willen komen was ik aangenaam verrast. Hij hoefde dit namelijk helemaal niet te doen. Dit noem ik nu klantgericht handelen. Super! HW is een bedrijf waar je met een gerust hart een auto aan kunt schaffen.
Y Frielink
12-03-20 23:36:08
Via via bij Mart terecht gekomen. Perfecte, betrouwbare plek om je auto te kopen. Hij reageert snel op de vragen die je daarna nog hebt en biedt een hele goede service. Hij zal er ook alles aan doen om zijn klanten tevreden te houden. Een aanrader, ook als je nog niet precies weet wat je nu wil.
Wij kunnen echt zeggen dat we nog steeds blij zijn met onze aankoop en dat we op een goede plek terecht gekomen zijn waar de service, kwalititeit en klantvriendelijkheid zeer serieus genomen wordt. Dank!!
Noortje van der Wijst-Derks
27-02-20 15:57:59
Na een tip ben ik bij Matt Weijmans terechtgekomen voor de aanschaf van een andere auto. Matt nam echt de tijd voor mij om mee te denken, gaf goed en eerlijk advies ten aanzien van mijn oude auto, en ik heb bij Matt een prachtige nieuwe auto naar wens gekocht. Een en ander was snel en met een erg goede service geregeld. Ik kan het iedereen aanraden!
Wim Cornelissen
23-02-20 11:39:09
Matt, bedankt voor de snelle en deskundige hulp met de verkoop van onze auto.
Al jaren lang zijn we elke keer weer erg tevreden met de service en kwaliteit die jij levert.

m.v.g.

Wim.
Hay Bos
18-02-20 23:08:27
Opdracht gegeven en kwam met een goede voorstel en nu een jaar verder zijn dik tevreden met de
Aankoop dank u succes verder
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info