Nieuwe en gebruikte auto's met de beste service!

Beoordeel ons

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten. We zouden het leuk vinden om ook uw beoordeling terug te lezen! 

Reviews

185 berichten op 37 pagina's
Margriet van Zijverden
07-12-23 12:27:01
Wat een fijne ervaring om zaken te doen met Meneer Matt! Het is een hele aardige,toegankelijke en eerlijke man. Recht door zee. Dit heb ik nog nooit meegemaakt in de autohandel.
Meneer Matt heeft veel kennis van zowel oude als nieuwe auto’s. Het is echt leuk om te horen met hoeveel passie over zijn werk vertelt. Nogmaals dank voor het fijne contact. Ik kan deze vriendelijke ondernemer aan iedereen aanbevelen
Jessica
30-11-23 09:04:44
Afgelopen september hebben we een Dacia gekocht bij Matt. We waren op zoek naar een grotere gezinsauto en kwamen via Marktplaats uit bij HW Weijmans. Wij zijn ontzettend tevreden over de auto, maar zeker ook over het contact met en de afhandeling door Matt. We hebben zelf helemaal geen verstand van auto's, maar de manier waarop Matt te werk gaat wekte meteen veel vertrouwen bij ons. Hij weet ontzettend veel over auto's en is ook nog eens heel prettig in de omgang. Toen we na de aankoop ook nog werden getrakteerd op een ijsje, wisten we helemaal niet meer waar we terecht waren gekomen. Nogmaals heel veel dank, Matt!
Henny Wilmsen
25-11-23 16:22:56
Alweer een mooie auto gekocht bij Math die ons netjes geholpen heeft.
Eerlijk zaken doen staat bij Math op nummer 1.
Joep & Loes
19-11-23 07:54:40
Matt heeft ons goed geholpen bij een super snelle en succesvolle zoektocht naar onze nieuwe auto. Fijne communicatie, verstand van zaken en betrouwbaar!
Emma Kepser
09-11-23 06:53:57
Enorm fijn geholpen door Matt. Matt heeft verstand van auto’s en dergelijken.
Hij is reëel over de minpuntjes en pluspunten aan een auto. Ik kreeg direct reactie op mijn verzoek om te komen kijken. En dezelfde week kon ik de auto nog ophalen.
Matt gaf aan een klant niet te laten gaan zonder proefrit of geldige APK. Goede service dus.
Tonen: 5  10   20
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info