Nieuwe en gebruikte auto's met de beste service!

Onze historie

Ik startte mijn loopbaan in 1972 als vijftienjarige bij de Topgarage in Venray als leerling monteur en werd daar in 1980 werkplaatschef. Topgarage Venray werd in 1982 overgenomen door Allers bedrijfswagens BV, waar ik werkplaatschef bleef en alle kneepjes van het vak leerde.  

In 1990 maakte ik de overstap naar een autoschade- en herstelbedrijf, waar ik 2 jaar gewerkt heb als bedrijfsleider. Daarnaast had ik mijn eigen bedrijf aan huis, Auto Service Overloon, gericht op reparatie en onderhoud aan auto's en autoruit reparaties, met daarnaast kleinschalige verkoop. In 1992 was dit niet meer te combineren met mijn andere werk en besloot ik fulltime door te gaan met Auto Service Overloon. 

Door de enorme groei van mijn klantenbestand moest in 1994 een andere locatie gezocht worden met een groter pand. Zo kreeg Overloon er in februari 1994 een autobedrijf bij aan de Oploseweg 4b. In 1997 werd het BOVAG certificaat afgegeven. In 1999 besloot ik mijn autobedrijf aan te sluiten bij de stichting Vakgarage, waarbij de naam veranderde in Vakgarage Weijmans. Dit zorgde niet alleen voor een nieuwe uitstraling, maar tevens voor nog meer gewaarborgde service en kwaliteit voor mijn klanten.  Na ruim 21 jaar deed zich begin 2015 de kans voor om mijn bedrijf te verkopen, welke ik uiteindelijk heb aangegrepen. Een moeilijke, maar weloverwogen beslissing. De sleuteloverdracht vond plaats op woensdag 30 september 2015. 

Per 1 oktober 2015 richt ik mij met HW Auto's - Handelsonderneming Weijmans enkel op de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en lichte bedrijfswagens. 
Met ruim 50 jaar ervaring in de autobranche weet ik waar ik over praat en weet u waar u koopt. 

Met vriendelijke groet,
Matt Weijmans 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info